AKЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ КАБАСТ ОТПАД ВО ОПШТИНАТА ЧАИР

Во текот на изминатиот викенд екипите на ЈП „Комунална хигиена“, во координација со општината Чаир, спроведоа акција за собирање кабаст отпад (мебел, стара електрична и електронска опрема) во оваа...
ПовеќеМКЦ 1-КАТ

тел:123-456-789


Планер на активности


АНКЕТА

Дали сметате дека во Скопје на здруженијата на граѓани им се дава доволно простор за презентација на нивните идеи и решенија?

Види резултати

Loading ... Loading ...