ДОДЕЛЕНИ ТОПКИ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА НА ГРАД СКОПЈЕ

  Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска/ 24.02.2016 година,    во спортската  сала на СУГС „Јосип Броз-Тито“,  на директорите на сите 22 скопски средни училишта им додели спортската опрема, односно професионални топки. - Градот Скопје, денеска...