ПОКАНА

Почитувани! Град Скопје, односно Одделението за соработка со граѓанските здруженија и фондации Ве кани на 09.09.2015 година во просториите на НВО Центарот во МКЦ, на средба на која ќе се разговара за темите: 1)      Определување на приоритети за 2016 година за Јавниот...