sdasdad

sdadasdadsadsa

ddd

dsadaasd

dasda

dsada

ПОКАНА

Почитувани! Град Скопје, односно Одделението за соработка со граѓанските здруженија и фондации Ве кани на 09.09.2015 година во просториите на НВО Центарот во МКЦ, на средба на која ќе се разговара за темите: 1)      Определување на приоритети за 2016 година за Јавниот...

AKЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ КАБАСТ ОТПАД ВО ОПШТИНАТА ЧАИР

Во текот на изминатиот викенд екипите на ЈП „Комунална хигиена“, во координација со општината Чаир, спроведоа акција за собирање кабаст отпад (мебел, стара електрична и електронска опрема) во оваа скопска општина. Градот Скопје заедно со ЈП „Комунална хигиена“ преку...