СИМПОЗИУМ „ПАМЕТЕН ГРАД“ ВО РАМКИТЕ НА 13 МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЕТАИ 2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска /19.02.2016 година, (петок )/, го отвори Симпозиум „Паметен Град“ во рамките на  13 меѓународна конференција на ЕТАИ 2016, што се одржува во Хотел Русија,  во организација на  Здружението за електроника,...