(Mk) sdasdad

Sorry, this entry is only available in...

(Mk) ddd

Sorry, this entry is only available in...

(Mk) dasda

Sorry, this entry is only available in...

ПОКАНА

Почитувани! Град Скопје, односно Одделението за соработка со граѓанските здруженија и фондации Ве кани на 09.09.2015 година во просториите на НВО Центарот во МКЦ, на средба на која ќе се разговара за темите: 1)      Определување на приоритети за 2016 година за Јавниот...